Sunday, May 15, 2016

En ny början...

Så eftersom jag uppenbarligen inte är smart nog för att kunna komma in eller öppna min gamla blog så var jag tvungen att starta en ny.

Ni kan ju tänka er just hur sur jag var när jag insåg att jag förlorat år av bloggande enbart pga att det förbannade Google bestämt sig för att länka allt jag gör, dvs jag har olika konton för olika saker, vilket jag misstänker de flesta har. Men som sagt av ngn anledning så vägrar både Blogspot och Google mig tillträde.

Kanske de inte gillade vad jag skrev i den gamla, hehe.

Nåväl det här blir ingen lång post, jag har en del att göra eftersom min käre make bestämt sig för att vi skall gå ut och äta ikväll,

Så nu skall det väljas kläder, groomas och en massa annat som tar tid, nej ärligt talat skall det bli skoj att gå ut och få visa upp sig lite.

Sedan jag blev dålig, dvs tvingas gå med krycka pga av diverse korkade doktorers inrådan så har det ibland varit ganska jobbigt att ta sig ut, och framför allt hur i helsicke ser man glamorös ut med en krycka i släptåg?

Jag har iofs funderat på att fixa till den lite med färg och kanske lite tjusiga kristaller här och var!

Men av ngn anledning så tycker inte den käre maken det är en bra ide’, kanske han är rädd att kryckan skulle överskugga mig, vilket jag iofs starkt tvivlar på att den kan ;-)

Very well dear friends, som jag sa en kort post men vi får väl hoppas att det är en början på ngt underbart ;-)


Edit: 2016-05-31

From now on this blog will be written in English :-)No comments:

Post a Comment